RENUNGAN HARIAN SADHAR - APRIL 2018 JAWA

Tanggal Rilis : 15 Desember 2017

Edisi : 1 Semester ( Januari - Juni 2018)
Disusun oleh : Bidang PWG dan Tim Sadhar Sinode GKJ
Penerbit : Sinode GKJ
Tebal Buku : 50 mm
Isi Buku     :  Halaman
Harga     : (Rp) 40.000
Stok       : Tersedia
Jika Berminat Membeli dapat Menghubungi :

"Penerbitan Sinode GKJ"
Telp : 0298 - 326684
Wa Center : +62 856-4066-6663

Sekilas Tentang Buku :

POKOK PANDONGA

Gusti Allah tuk-ing gung berkah saben ari... sinarengan pamuji lan mitraning saben ari marsudi ati punapa dene sedaya umat kagungan Paduka.... Kawula aturaken sedaya pandonga lan pakaryan, sedaya kawontenan sisah punapa dene bingah ing dinten-dinten ingkang kawula lampahi mugiya konjuk ing Paduka...
Sinarengan pasamuwan suci Greja-greja Kristen Jawi, kawula unjukkan tekading sedya...
Mujudaken patunggilaning gesang minangka kulawarganing Allah ingkang tansah gadhah pangajeng-ajeng...
Kawula nyuwun....
Kiniyatna gesang kawula srana Pengajeng-ajeng ingkang wonten ing salebeting wungunipun Sang Kristus...
Amin



Klik disini Untuk
Google Drive
Media Fire


Share this :

Berita "Renungan Harian Sadhar" Lainnya